Starbucks sulgeb Indoneesia pealinnas ajutiselt kõik poed

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Starbucksi kohvipoed on populaarsed nii kohalike noorte kui ka Indoneesiat külastavate turistide seas.
Starbucksi kohvipoed on populaarsed nii kohalike noorte kui ka Indoneesiat külastavate turistide seas. Foto: SCANPIX/REUTERS

Globaalne kohvihiid Starbucks sulgeb «järgmise teadaandeni» kõik poed Jakartas pärast arvatavat enesetapurünnakut ühele firma poele Indoneesia pealinnas.

«See pood ja kõik teised Starbucksi poed Jakartas jäävad järgmise teadaandeni ettevaatusabinõuna suletuks. Me jälgime olukorda tähelepanelikult,» teatas firma avalduses.

Jakarta kesklinna raputas täna vähemalt kolm plahvatust, millele järgnes üle kahe tunni kestnud relvastatud vastasseis ründajate ja julgeolekujõudude vahel. Varem teatati kuuest plahvatusest.

Pealtnägijate sõnul kõmatas üks plahvatus Starbucksi kohvikus. Üks ründaja tulistas kohviku juures inimesi. Kohale jõudnud julgeolekujõud hakkasid relva laadinud ründajat tulistama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles