Venemaal peeti kinni Kuštševskaja «kõige julmem mõrtsukas»

Mari Kamps
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küünlad Kuševskaja staniitsas maja ees, kus tapeti 12 inimest.
Küünlad Kuševskaja staniitsas maja ees, kus tapeti 12 inimest. Foto: SCANPIX

Vene prokuratuuri uurimiskomitee teatas «kõige julmema mõrtsuka» tabamisest, keda kahtlustatakse seotuses Krasnodari krai massimõrvas.

Kõnealune mees on üheksas Kuštševskaja staniitsa veretöö tõttu kinni peetud kahtlusalustest, vahendas Lenta.ru.

Varem süüdimõistetud Igor Tšernõhh alias Amur (1965) peeti kinni erioperatsiooni tulemusel. Uurijate oletusel on Tšernõhh üks kõige julmematest kaasosatäitjatest ja seetõttu avalikustati tema nimi viimasel momendil.

5. novembril leidsid tuletõrjujad Kuštševskaja staniitsas ühte eramaja kustutades 12 surnukeha. Hukkunute seas oli neli last. Enamus inimesi oli hukkunud torkehaavade tõttu saadud vigastuste pärast.

17. novembril teatati, et kahtlustatavatena massimõrvas on peetud kinni kuus inimest. Nende hulgas on Sergei Tsapok, keda peetakse kohalikuks maffialiidriks.

Tänase seisuga on tabatud üheksa jõugu liiget, veel kaks on tagaotsitavad.

Majaperemehe Serever Ahmetovi poeg Džalil, kes oli tol ööl farmis valves, teatas kohe pärast veretööd, et tema isal oli olnud konflikte Tsapoki grupeeringuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles