USA piirikontroll leidis võltsporgandite seest kilo kanepit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: USA tolliamet

USA tolliametnikud leidsid porgandilasti seest üle kilo marihuaanat, mis oli pakitud pärisjuurviljade vahele peidetud võltsporgandite sisse.

Mehhiko porgandilasti tõeline sisu avastati ametnike poolt Texases.

«Võime tõdeda, et narkokaubandusega tegelevad isikud on taaskord tõestanud oma ammendamatut loovust, et narkootikumid siiski üle USA-Mehhiko piiri toimetada,» ütles sadama direktor Efrain Solis Jr.

Pärisjuurviljade seest leiti ligikaudu 3000 porgandikujulist oranži pakendit. Leitud marihuaana tänavahinnaks hinnati ligikaudu 499 000 USA dollarit.

Porgandilastide kasutamine narkootikumide riiki smuugeldamiseks pole aga esmakordne. Möödunud aasta novembrikuus leidis samas tollipunktis aset juhtum, kus tollil õnnestus vahele võtta ligikaudu kahe miljoni dollari väärtuses marihuaanat ja kokaiini, mis olid pakitud nii värskeid kurke kui porgandeid meenutavatesse pakenditesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles