Krokodill hammustas Austraalias naiselt käe otsast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Lääne-Austraalias viidi haiglasse naine, kes leiti tee ääres kõndimas, üks käsi küünarnukist allpool puudu – ta oli selle kaotanud ootamatult oja seest välja karanud krokodillile.

Allikate sõnul oli naine jalutamas oma koertega, kui äkki ründas teda populaarse ujumiskoha juures veest välja tulnud krokodill. Väidetavalt hüppas roomaja ligi kahe meetri kõrgusele. «Ta istus oja kõrval, kui krokodill tuli ja krabas teda ning hammustas käe ära,» rääkis lähedal viibinud tunnistaja. Kohalikud korrakaitsjad tegid hiljem loomale otsa peale – ametnike sõnul kiirelt ja humaanselt.

Haavatud naise peale korjanud autojuhi sõnul oli ohver meeltesegaduses – ta keeldus alguses kõrvalistmele ronimast, kartes, et määrib masina verega kokku. 

Krokodillide rünnakud olevat piirkonnas haruldased. «Olen näinud rahvast seal ujumas ja samuti on see populaarne koht õngesööda hankimiseks,» rääkis üks kohalik. «On küll olnud paar nappi juhust ja läinud on mõned koerad.»

Naine viidi Darwinisse haiglasse ja viibib stabiilses seisus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles