Video: Hillary Clinton nimetas Vladimir Putinit kiusajaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin ja Hillary Clinton
Vladimir Putin ja Hillary Clinton Foto: SCANPIX

Kui USA demokraatide eilses valimisväitluses Lõuna-Carolinas Charlestonis käsitleti välispoliitika teemasid, siis küsiti demokraatide kandidaadilt Hillary Clintonilt, milline on tema suhe Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.

Clinton sõnas esmalt, et Euroopa peaks käituma Venemaaga senisest karmimalt ning Ameerika Ühendriigid ja EL peaks rohkem kokku hoidma, mis puudutab Venemaaga suhtlemist, edastab foxnews.com.

Clintoni arvates on võimalik Venemaaga suhted taastada ja alustada «puhtalt lehelt», kuid ta rõhutas, et Venemaa peaks siis märgatavaid kompromisse tegema.

Küsimus, milline on Clintoni ja Putini suhe poliitikaareenil, tekitas USA demokraatide kandidaadis esmalt hämmeldust, kuid siis tõi muige näole.

«Huvitav küsimus. Me austame üksteist ja oleme olnud läbirääkimistel vastased. Tean kogemustest, et temaga suheldes tuleb endale kindlaks jääda, sest nii nagu paljud kiusajad, nii ka tema tahab olla alati esimene ja võidukas,» nentis Clinton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles