Hispaania kohus keelas politseinikel tööajast stripiklubis napsitamise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hispaania ülemkohus otsustas, et tööajal ja vormis striptiisiklubis sületantsu nautimine ja napsutamine pole nende politseinikele kohane tegevus.

Otsuse ajendiks oli üks Seseña politseinik, kes täpselt nende tegevustega vahele jäi. Patrullimise asemel kohalikku El Cruce striptiisiklubisse suundunud korrakaitsjat karistati kuueks kuuks palgata töölt kõrvaldamisega.

Politseinik veetis poolteist tundi klubitöötajatega suheldes ja rummkoolat juues. Tema ajaveetmisele tegi lõpu striptiisiklubi omanik, kes helistas jaoskonda ja uuris, kas see on normaalne, et vormis ja relvastatud politseinik stripiklubis napsutab. Seepeale tulid kohale olukorda kontrollima korrakaitsja kolleegid.

Hispaania ülemkohus otsustas, et tööajast stripiklubide külastamine pole politseinikele paslik käitumine ja kahjustab nende institutsiooni mainet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles