Baaride ja klubide uksed jäävad Saksa linnas põgenikele suletuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa politsei
Saksa politsei Foto: SCANPIX

Lõuna-Saksamaal Freiburgis asuvate mitmete baaride ja klubide omanikud otsustasid keelata põgenikel nende asutuste külastamise.

Saksa meedia andmetel eelnesid ülikoolilinnas kehtestatud keelule taskuvargused ja seksuaalse ahistamise juhtumid sealsetes meelelahutusasutustes.

Kohalik väljaanne Badische Zeitung kirjutas, et keelule vihaselt reageerinud linnavõimud on kokku kutsunud meelelahutusasutuste esindajad. Linnas sotsiaalküsimuste eest vastutav Ulrich von Kirchbach pidas keeldu diskrimineerivaks, kuid märkis, et kõiki seadusest üleastujaid tuleb karistada vastavalt seadustele.

Freiburgi politseijuht Harry Hochuli aga meenutas, et ka varem on Freiburis sarnane keeld kehtinud. Aastate eest otsustasid Freiburgi meelelahutusasutuste omanikud koos politsei ja linnavõimudega, et mõnes taolises vargusega vahele jäänud isikule jäävad suletuks ka teiste linnas asuvate meelelahutusasutuste uksed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles