Vabariiklastest rivaalid ironiseerisid Trumpi otsuse üle mitte osaleda valimisväitluses

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

USA Vabariikliku partei presidendikandidaadid ironiseerisid kandidaat Donald Trumpi otsuse üle mitte osaleda Iowas valimisväitluses.

Trump loobus osalemast, kuna tel tekkis vastuolu saatejuhi Megan Kelly ja telekanaliga Fox News, edastab BBC.

Miljardärist Trump ei saabunud eile vabariiklaste debatile Iowas Des Moinesis, kuid tegi seal siiski oma etteaste, milles ülistas sõjaveterane.

Texase senaator Ted Cruz haaras kohe härjal sarvist, kui nägi, et Trumpi ei ole kohal, kuid ta salvas ka teisi vabariiklastest kandidaate.

«Tunnen Donald Trumpi järgi igatsust, temast on minu jaoks saanud kaisukaru,» ironiseeris Cruz.

Midagi samalaadset ütles ka endine Florida kuberner Jeb Bush, kes Donald Trumpi tõsiseltvõetavaks rivaaliks ei pea.

Trump pidas samal ajal Des Moinesis oma kampaaniat, mille teemaks olid sõjaveteranid. Ta sõnas seal, et Foxi telekanal kohtles teda halvasti, kuna ei eemaldanud Megan Kellyt saatejuhi kohalt.

Trumpile ei meeldinud küsimused, mida talle Foxi kanali debattidel esitati ning Foxi saatejuht  Kelly kohtles teda ebavõrdselt ja ebainimlikult.

«Kui sind koheldakse halvasti, tuleb enda eest seista,» nentis Trump.

Trumpi teatel helistati talle Foxist ja paluti vabandust, kuid ta ei loobunud ta oma etteastest ega kiirustanud Foxi debatile.

Fox edastas teate, et kanali juht Roger Ailes vestles Trumpiga tekkinud probleemide teemal. Foxi teatel oli Trump valmis valmisdebatis osalema vaid juhul, kui kanal annetab viis miljonit dollarit heategevuseks, mida kanal ei teinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles