Medvedevi aastakõne telereiting vajus rekordmadalale

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dmitri Medvedev
Dmitri Medvedev Foto: SCANPIX

Vene presidendi Dmitri Medvevi aastakõne telereiting oli viimase kolme aasta madalaim, kirjutab Kommersant uuringufirma TNS Russia andmetele viidates.

Riigipea esinemist jälgis telekanalite Rossija ja Pervõi Kanali otseülekannete kaudu 34 protsenti moskvalastest ja 31,8 protsenti teiste linnade elanikest.

Üldse pakkus Medvedevi jutt huvi 4,8 protsendile venemaalasele.

2009. aasta andmetel vaatas-kuulas riigipea esinemist 38,4 protsenti moskvalastest ja 44,1 protsenti Venemaa auditooriumist, mis teeb kokku 6,7 protsenti Venemaa elanikest.

2008. aastal olid Medvedevi telepöördumise reitingud kokkuvõttes 2009. aastaga võrreldes madalamad. Samas vaatas telekanali Rossija vahendusel Medvedevi kõnet rohkem inimesi, kui tolle aja kõige populaarsemat telesaadet «Tähed jääl», mis oli eetris laupäeva õhtuti.

Presidendi kolmas aastakõne leidis aset 30. novembril. Suur osa sellest keskendus perekondade ja lastega seotud probleemidele. Näiteks lubas ta anda perele kolmanda lapse sünni puhul maatüki. Lisaks puudutas ta sise- ja välispoliitikat ning väikeettevõtlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles