Endine esileedi pole enam Putina (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president koos oma eksabikaasa Ljumilaga 2011. aastal.
Venemaa president koos oma eksabikaasa Ljumilaga 2011. aastal. Foto: SCANPIX

Venemaal annab kuulujuttudeks ainest endise esileedi Ljudmila Putina uus suhe endast 21 aastat noorema mehega. Venemaa presidendi Vladimir Putini 58-aastane eksabikaasa on Vene meedia väitel salaja abiellunud.

Vene ajakirja Sobesednik andmetel on endine proua Putina muutnud oma nime ametlikult Ljudmila Otšeretnajaks.

Sobesednik kirjutab, et sama perekonna nime kannab ka 37-aastane vene ärimees Artur Otšeretnõi, kellega koos naine korduvalt kaamerasilma ette on sattunud.

Foto: Facebook

Allikas: Facebook

Abielutunnistused on aga Venemaal salastatud, seega pole ka ametlikku kinnitust, kas liit on sõlmitud.

Kreml on siiani keeldunud küsimust kommenteerimast, Vladimir Putini pressiesindaja Dmitri Peškov on korduvalt riigimeediale meelde tuletanud, et «Vladimir ja Ljudmila on lahutatud, seega mul ei ole volitusi rääkida ei Ljudmila Aleksandrovnast ega tema isiklikust elust.»  

Putin ja ta naine lahutasid oma 30 aastat kestnud abielu juulis 2013. Peale seda on endine esileedi hoidnud avalikkuse ees äärmiselt madalat profiili, tekitades kuulujutte, et endine Aerofloti stjuardess on liitunud õigeusukiriku nunnakloostriga.

Spekulatsioonid ümbritsevad ka Putini enda eraelu ja suhet 32-aastase endise võimleja Alina Kabajevaga. Möödunud aastal oli Kreml sunnitud maha salgama väited, nagu oleks Kabajeva sünnitatud lapse isaks 63-aastane president Putin.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles