Läti president tegi haigevoodist emotsionaalse pöördumise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimonds Vējonis.
Raimonds Vējonis. Foto: Läti presidendi kantselei

Intensiivravi saav Läti president Raimonds Vējonis, kellelt arstid eemaldasid kahe nädala eest nakkuspesa südameklapis, tegi eile esimese avaliku pöördumise pärast operatsiooni.

«Tänan teid heade mõtete ja sõnade eest, mis on mulle saadetud sotsiaalmeedia kaudu. Teie armastus annab mulle jõudu kiiremini paranemiseks. Tänan teid. Ma armastan teid kõiki,» ütles president videokeskkonda Youtube postitatud emotsionaalses pöördumises.

Intensiivravi haigevoodist läkituse teele saatnud riigipea tänas ka teda ravinud haiglapersonali ja tema asemel presidendi ülesandeid täitvat seimispiikrit Ināra Mūrniecet.

«Oma haiguse ajal olen jälginud riigis toimuvat. Ma olen rõõmus, et uue valitsuse moodustamine on jõudmas lõpule,» ütles Vējonis, kelle sõnul on ta rääkinud ka peaministrikandidaadi Māris Kučinskisega, kelle valitsuskabinetil on tema heakskiit.

Riigipea viidi Riia Gailezersi haiglasse 18. jaanuaril. Hiljem toimetati ta edasi Stradiņši haiglasse, kus talle tehti kaks päeva hiljem neli ja pool tundi väldanud südameoperatsioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles