Pildid ja video: Chicagos leiti kuue inimese surnukehad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika Ühendriikide Chicago politsei uurib viie täiskasvanu ja ühe lapse surmajuhtumeid, mida peetakse mõrv-enesetapuks.

Surnud, keda oli mitu korda pussitatud ja tulistatud, leiti eile Chicago lõunaosas asuvast majast, edastab nydailynews.com.

Chicago politseijuhi John Escalante teatel on hukkunud laps umbes 10 – 12-aastane ning tapetute seas on ka kaks vanemaealist.

Escalante lisas, et pärast kriminaalmeditsiinilist uurimist saab täpselt öelda, kuidas need inimesed hukkusid. Esmastel andmetel oli tapja pereliige, kes hiljem tegi enesetapu.

Politsei läks Chicago lõunaosas Garage Parkis South California Avenuel asuvat eramaja kontrollima pärast seda, kui sai teate, et majas elav mees ei olnud kaks päeva tööle ilmunud.

Maja ees oli üks surnukeha ja veel viis maja sees. Hukkunute isikuid ei ole veel kindlaks tehtud.

Chicagos on aasta alanud süngelt, sest jaanuaris toimus seal 51 isikuvastast kuritegu, mis on alates 2000. aastast kõige suurem arv kuritegusid jaanuaris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles