Video: mehed ahistasid Kölnis otse-eetris naisajakirjanikku (5)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Saksamaal Kölni linnas alanud iga-aastane tänavakarneval tõi kaasa juba uue ahistamisskandaali – kaamerasilma ette jäi hetk, kuidas belglannast reporteri selja taha tuleb keegi  meesterahvas ja hakkab nilbeid liigutusi tegema.

Esmeralda Labye oli tegemas reportaaži Naistekarnevali nime kandvast peost, kui võõrad mehed talle lähenesid. Seejärel hakkavad nad tegema otseülekande ajal nilbeid žeste, samuti suudles neist üks naise sõnul teda kaelale ning keegi sosistas kõrva abieluettepaneku. Et üritus oli aga politsei kõrgendatud tähelepanu all, ei tundud belglanna enda väitel muret, et olukord väljuks kontrolli alt.

«Olin ootel, et oma ülekannet lõpetada, kui üks kolmest mehest puudutas mu rindu. Sel hetkel kaotasin kontrolli. Pöörasin ümber ja ütlesin inglise keeles: ma ei lase sel kaks korda juhtuda! Ärge puudutage mind! Ärge puudutage mind!» Kolm kimbutajat lahkusid seejärel.

Veel pole leitud seost juhtumi ja vana-aastaõhtul toimunud ahistamiste laine vahel. Samuti olevat Labye`t mõnitanud mehed olnud euroopaliku välimusega. «Tahaksin rõhutada – ja see näib mulle tähtis – et intsidendi taga on noored saksa keelt kõnelevad mehed,» lausus naine.

Labye tööandja RTBF otsustas tervet videot juhtunust mitte väljastada, kuid fragmendid sellest on jõudnud siiski sotsiaalmeediasse. 

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles