Putin püstitas otse-eetriga isikliku rekordi

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Putin (vasakul) ja otse-eetrit juhtinud ajakirjanik Ernest Matskjavišus.
Vladimir Putin (vasakul) ja otse-eetrit juhtinud ajakirjanik Ernest Matskjavišus. Foto: SCANPIX

Venemaa peaminister Vladimir Putin suhtles täna otse-eetri vahendusel rahvaga, püstitades nelja tunni ja 26 minutiga isikliku rekordi.

Tänavu oli otsesaateks loodud Gostinnõi Dvori spetsiaalne stuudio, vahendas RIA Novosti. Peaminister jõudis vastata 90 küsimusele, millest 31 valis ta välja isiklikult.

Küsimuste arv suurenes peaaegu poole võrra, kuna kokku lähetasid venemaalased 2 063 000 küsimust. Aktiivseimad olid moskvalased ja Moskva oblasti elanikud, aga ka Sverdlovski ja Rostovi oblastite ning Krasnodari krai elanikud.

Mullu vastas valitsusjuht kaasmaalaste küsimustele neli tundi ja kaks minutit.

Saates tehti otselülitusi mitmesse regiooni, nagu näiteks Vladimiri oblastisse, Taga-Baikali kraisse, Kuzbassi, Astrahani, Krasnojarski kraisse, Tšeljabinskisse ja Tšuvaššiasse.

Suur osa küsimusi puudutasid sotsiaalmajanduse valdkonda, kuid ka suurte metsa- ja turbarabapõlengute likvideerimist. Ka küsiti 2014. aasta Sotši olümpiamängude ja 2018. aasta jalgpalli MM-võistluste finaalturniiri ettevalmistamise kohta.

Ka kerkisid üles poliitika, julgeolek, võitlus terrorismiga, rahutused Maneeži väljakul ja ksenofoobia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles