Kuus briti poissmeest tõsteti Ryanairi lennult poolel teel maha (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryanairi pressiesindaja sõnul on taoline ebaviisakas käitumine lennukis lubamatu ning antud olukorras tuleb prioriteediks seada teiste reisjate turvalisus.
Ryanairi pressiesindaja sõnul on taoline ebaviisakas käitumine lennukis lubamatu ning antud olukorras tuleb prioriteediks seada teiste reisjate turvalisus. Foto: SCANPIX

Brittide poissmeeste pidu leidis ootamatu lõpu, kui mehi lennutanud Ryanairi kapten otsustas teha vahemaandumise Berliinis ning andis kuus noormeest üle Saksa politseile, kes nad väärteo süüdistuste alusel ajutiselt vahi alla võttis.

Peigmeest ja tema viit sõpra, kes väidetavalt olid tarbinud lennukis ohtralt alkoholi, võib ees oodata kuni 25 000 euro suurune rahatrahv ning tõenäoliselt tuleb neil kinni maksta ka arve, mis lennufirmale seoses vahemaandumisega esitatakse, teatas eile politsei.

Londoni Lutoni lennujaamast startinud lend oli teel Slovakkia pealinna Bratislavasse, kuid meeste talumatu käitumine sundis lennuki kaptenit vastu võtma otsuse nad pardalt kõrvaldada, sõnas Saksa politsei. Kokku oli lennukis 170 reisijat, kellest 12 kuulus briti poissmeeste seltskonda.

Saksa ajalehe Bild sõnul muutusid mehed aina agressiivsemaks, kuna lennuteenindajad keeldusid neile alkoholi juurde andmast. Teise teate kohaselt püüdis ka üks meestest end lennukis lahti riietada.

Lõuna-Inglismaalt Southamptonist pärit mehed, vanuses 25–28, keeldusid jälgimast pardameeskonna korraldusi ja ohustasid seega kogu lennu turvalist kulgemist. Poissmeeste puhkusereis lõppes seega Berliini Schoenefeldi lennujaamas, kus piloot nad reedel kella 20.30 kohaliku aja järgi lennukilt maha tõstis. Ülejäänud 164 reisijat jätkasid peale vahemaandumist lendu Bratislava poole.

Praeguseks on politsei korrarikkujad vabaks lasknud.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles