Moskvas vahistati lapsel pea maharaiunud naine (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva Oktjabrskoje Pole metroojaam.
Moskva Oktjabrskoje Pole metroojaam. Foto: SCANPIX

Moskva metroo juures arreteeriti täna lapsehoidja, kel oli vahistamise hetkel käes 3- või 4-aastase lapse maharaiutud pea, vahendas Interfax.

Vene uurimiskomitee sõnul leiti sama lapse surnukeha täna hommikul Moskva loodeosas asuvast korterist, mil oli eelnevalt põlema süüdatud.

«Teadaoleva informatsiooni kohaselt oli lapsehoidja, 1977. aastal sündinud ja Kesk-Aasiast pärit naine, oodanud kuni lapse vanemad koos pere vanema lapsega korterist lahkusid ja siis teadmata põhjusel noorema lapse tapnud, seejärel korteri põlema süüdanud ning lahkunud,» teatas vene uurimiskomitee oma avalduses.

Uudisteagentuuri TASS sõnul oli leitud lapse surnukehal pea maha raiutud. Algse versiooni kohaselt võttis lapsehoidja tapetu pea kaasa, vahendas TASS.

Hijabi kandev naine oli pealtnägijate sõnul hüüdnud metroo sissepääsu juures «Allahu akbar!»

Hijabi kandev naine oli pealtnägijate sõnul hüüdnud metroo sissepääsu juures «Allahu akbar!» ja lubas ka ennast õhku lasta, kuid politsei pommivööd talt ei leidnud, vahendas Life News.

Uurijate sõnul on naine nüüdseks kinnipeetud ja tema koha on algatatud kriminaaluurimine.

Interfaxi andmetel on naine 38-aastane Usbekistanist pärit Gjultšehra Bobokulova.

Venemaa siseministeerium on siiani kommentaaridest keeldunud.

Video allikas: RT

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles