USA politsei alustas pärast kuue inimese tapmist inimjahti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei Pennsylvanias Wilkinsburgi linnas maja ees, kus tapeti kuus inimest
Politsei Pennsylvanias Wilkinsburgi linnas maja ees, kus tapeti kuus inimest Foto: SCANPIX

USA politsei alustas neljapäeval suurt inimjahti pärast seda, kui Pennsylvania aiapeol lasti maha kuus inimest.

Tapetute seas oli ka kaheksandat kuud rase naine.

Politsei teatel otsitakse vähemalt kahte kahtlusalust, kes avasid Wilkinsburgi linnas tule ning tapsid kohapeal kolm naist ja mehe. Veel üks naine suri haiglas.

Politseikomissari Charles Moffatti sõnul oli üks tapetud naistest rase.

«Kaheksakuune loode suri samuti, mis teeb kokku kuus mõrva,» märkis komissar. Moffatti kinnitusel oli enamusel ohvritel rohkem kui üks raske haav.

«Need kõik olid pähelasud. Paistab, et nad olid kõik põgenemas tagaukse suunas, kui teine vintpüssiga relvastatud mees avas nende pihta varitsusest tule ja kõik said surma tagaõues. Tundub, et kogu see asi oli hästi planeeritud,» rääkis Allegheny koroneriameti leitnant Andrew Schurman.

Schrumani sõnul olid kolm ohvrit ühe pere liikmed. Kuulid läbi jätsid elu 27-aastane Brittany Powell, 35-aastane Jerry Shelton, 25-aastane Chanetta Powell, 26-aastane Shada Mahone ja 37-aastane Tina Shelton.

«Mu kogu pere tapeti maha. Sellisel inimeste tapmisel ei ole mingisugust mõtet,» ütles kahe ohvri ema ja kahe tädi Jessica Shelton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles