Grõzlov: riigiduuma võib START-lepet arutada juba homme

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigiduuma spiiker Boriss Grõzlov
Riigiduuma spiiker Boriss Grõzlov Foto: SCANPIX

Venemaa riigiduuma võib kõigi materjalide kätte saamisel hakata START-leppe ratifitseerimist arutama juba homme, ütles spiiker Boriss Grõzlov.

«Asi on selles, et kui need tingimused, millega resolutsioon on varustatud, ei puuduta leppe põhiteksti, siis me võime selle kiita heaks homme. Selline on välisasjade komitee ja ka Ühtse Venemaa arvamus,» rääkis Grõzlov ajakirjanikele portaali rbc.ru andmetel.

Samas ta lisas, et senati ratifitseeritud START-leppe resolutsiooni Venemaal veel ei ole ja seda pole ka avaldatud. Riigiduuma alles ootab neid dokumente, lisas spiiker.

Kui aga ameeriklased lisasid dokumendi tekstile erinevaid klausleid ja lisasid, siis Grõzlovi kinnitusel peab parlament sellega veel tööd tegema.

Ka ei välistanud spiiker varianti, kus algul läbib lepe esimese lugemise ja pärast lisadega tutvumist teise ja kolmandagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles