Probleemid Moskva lennuväljadel jätkuvad

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääga kaetud puuoks Moskvas. Taga paistab Domodedovo lennuväli.
Jääga kaetud puuoks Moskvas. Taga paistab Domodedovo lennuväli. Foto: SCANPIX

Moskva lennuväljade töörütm on ebasobivate ilmastikuolude tõttu jätkuvalt häiritud, kinnitas lennuväljade ühtse dispetšerteenistuse esindaja.

«Situatsioon näitab paranemise märke, kuid mõnele reisile pole veel registreerimist välja kuulutatud,» rääkis dispetšerteenistuse korrapidaja Interfaxile.

Domodedovol, Šeremetjevol ja Vnukovol lükati hommikul edasi 13 väljalendu, tühistati kokku 63 lendu, vahendas RIA Novosti.

Eelmisel nädalavahetusel tekitas Venemaa pealinna lennuväljadel probleeme kehv ilm. Suurimate raskustega puutus kokku Domodedovo, kus elektrikatkestuse tõttu tühistati üleeile ja eile üle 100 reisi. Lennuväljale jäi «lõksu» ligi 8000 reisijat.

Riiklik lennufirma Aeroflot moodustas seoses raskete lennuoludega Šeremetjevole toppama jäänud reiside tõttu operatiivstaabi. Lennukompanii teeb tihedat koostööd meteoroloogiateenistusega ja teavitab reisijaid lennugraafikust.

Öösel lahkus Domodedovo lennuväljalt umbes 60 lennureisi, mis sai võimalikuks pärast elektrivarustuse taastamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles