Eurovisiooni lauluvõistluse toimumispaiga lähedal leidis aset plahvatus

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stockholmi Globen, kus toimub mais Eurovisiooni lauluvõistlus
Stockholmi Globen, kus toimub mais Eurovisiooni lauluvõistlus Foto: SCANPIX

Rootsi pealinna Stockholmi Enskede linnaosas Eurovisiooni lauluvõistluse toimumispaiga lähistel toimus tugev plahvatus.

Plahvatus leidis aset möödunud pühapäeval kella 22.30 paiku Enskedes asuva korrusmaja esimesel korrusel kontoriruumides, edastab The Local.

Kohalike elanike sõnul oli tegemist tugeva plahvatusega, mis raputas ümbruskonda. Võimude teatel keegi kannatada ei saanud, kuna plahvatuskoht oli inimtühi.

«Plahvatus ei nõudnud inimelusid. Küll aga tekkis tulekahju, mis sai siiski kiiresti kustutatud,» teatas Stockholmi tuletõrjujate vahetusvanem Jonas Fröjmark.

Ta lisas, et tuletõrjujad hoidsid ära tule leviku plahvatuskoha kõrval asuvatele hoonetele. Juhtumikoha lähiste majade elanikest osa lahkus kodust, kuna tundis end ebakindlalt ja otsis ööbimispaiga mujal.

Politsei esindaja Fredrik Ansderssoni teatel käivitati plahvatuse uurimine ning tegemist oli juhtumiga, milles oleks inimesed võinud kannatada saada.

Enskede linnaosas asuvad suured meelelahutushallid Globen ja Tele2 Arenas, kus selle aasta mais toimub Eurovisiooni lauluvõistlus.

Esimene poolfinaal toimub 10. mail, teine poolfinaal 12. mail ning finaal 14. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles