Ärritunud reisijad andsid Šeremetjevol peksa Aerofloti töötajatele

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääga kaetud puuoks Šeremetjevo lennujaama juures.
Jääga kaetud puuoks Šeremetjevo lennujaama juures. Foto: SCANPIX

Moskva Šeremetjevo lennujaamas andsid lennureiside tühistamise tõttu vihaseks saanud reisijad peksa mitmele Aerofloti töötajale.

Intsidendid leidsid aset ööl vastu tänast ja ka varahommikul. Viga saanud inimeste seas on ka naisi. Kui mitu inimest täpselt kannatada sai, seda RIA Novosti allikas ei täpsustanud.

Tema sõnul kardavad Aerofloti töötajad reisijate juurde minna, kuna terminalis napib turvatöötajaid.

Varem oli üks reisija rääkinud uudisteportaalile Lenta.ru, et Domodedovo lennuväljal rünnati Transaero töötajat. Ka tekkisid kähmlused reisijate vahel.

Seoses pingestunud õhkkonnaga paluti toitlustusketil Kroška Kartoška koristada müügilt alkohol ära, kinnitas marketingidirektor Mihhail Kudrjavtsev Interfaxile.

Portaali Vesti andmetel anti Šeremetjevo turvatöötajatele korraldus mitte kanda vormiriietust, et hoida ära närviliste inimeste provotseerimist.

Domodedovole ilmusid spekulandid, kes püüdsid panna püsti äri, kaubitsedes tasuta jagatava joogiveega. Ühe kättetoimetamisfirma esindaja sõnul tegid mingid inimesed ettepaneku osta vett, takistades nii sissesõitu lennuväljale. Nüüdseks on probleem lahendatud ja joogivesi jõudis Domodedovol inimesteni.

Domodedovol ootab äralendu 12 000 inimest.

Domodedovolt Berliini lennanud inimeste rõõm jäi üürikeseks, kuna lennuk maandus Frankfurdis ja pagasit sellel polnud. «Me lendasime siia ilma pagasita ja praegu pole ainugi, mida teha edasi,» jutustas üks reisija.

Nii Šeremetjevol kui Domodedovol on halbade ilmastikutingimuste tõttu jäänud ära sadu lende. President Dmitri Medvedev andis peaprokurörile Juri Tšaikale korralduse uurida tekkinud olukorda.

Šeremetjevo pressiteenistusest selgitati, et Aeroflot ei ole viimase kahe päeva jooksul suutnud varustada reisijaid vajaliku informatsiooniga viivituste ja võimalike väljalendude kohta. Reisijaid on teadmatusest muutnud närviliseks ja mõne puhul on see väljendunud vägivaldses vormis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles