USAs Tennessees hukkus helikopteriõnnetuses viis inimest (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetöötajad ja politsei Tennessees Sevierville´is, kus toimus helikopteriõnnetus
Päästetöötajad ja politsei Tennessees Sevierville´is, kus toimus helikopteriõnnetus Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikides Tennessee osariigiidaosas Great Smoky Mountainsi piirkonnas Sevierville`is  kaotas helikopteri allakukkumise tagajärjel elu viis inimest.

USA lennundusameti pressiesindaja Kathleen Bergeni teatel oli tegemist Bell 206 helikopteriga, mis sattus õnnetusse eile kell 15.30 kohaliku aja järgi, edastab CBS News.

Bergen lisas, et helikopter süttis pärast allakukkumist ja hävines täielikult.

Tennessee Pigen Forge politseiosakonna juhi Jack Baldwini sõnul ei olnud helikopterist palju  järel ning selles olnutest samuti.

Baldwini teatel on ta pika politseikarjääri jooksul näinud mitmeid helikopteriõnnetusi, kuid nüüdne on kõige karmim.

Tennessee tuletõrje esindaja Dean Flener kinnitas viie inimese hukkumist, kuid samas kinnitas, et piirkonnas hooned ega maapinnal olnud inimesed alla kukkunud helikopteri tõttu kannatada ei saanud. Helikopterijäänuste kustutamisel osales mitu tuletõrjemeeskonda.

Sevierville`i elanike teatel tehti selle helikopteriga turismilende igapäevaselt ja seda oli näha üle lendamas 3 – 4 korda päevas.

Politsei ja tuletõrje teatel ei ole õnnetuse põhjus veel selge, uurimine jätkub. Kansas City advokaadi Gary Robbi, kes on tegelenud helikopteriõnnetustega, sõnul on turismihelikopterite piloodid tuntud oma hulljulgete trikkide ja manöövrite poolest ning nüüdses õnnetuses võis see rolli mängida.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles