Peskov: Putin ei ole Savtšenko suhtes otsust langetanud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina armee leitnant Nadežda Savtšenkot enne kohtuotsuse väljakuulutamist 21. märtsil Rostovi oblasti Donetski linnakohtus. 22. märtsil mõistis kohus ta 22 aastaks vangi osalemise eest kahe Vene ajakirjaniku tapmises Ida-Ukrainas.
Ukraina armee leitnant Nadežda Savtšenkot enne kohtuotsuse väljakuulutamist 21. märtsil Rostovi oblasti Donetski linnakohtus. 22. märtsil mõistis kohus ta 22 aastaks vangi osalemise eest kahe Vene ajakirjaniku tapmises Ida-Ukrainas. Foto: Scanpix/AP

Venemaa presidendi pressisekretär Dmitri Peskov ütles täna, et seni ei ole konsultatsioone Kiieviga Ukraina naispiloodi Nadja Savtšenko väljavahetamiseks kavva võetud.

«Ei. Tänase seisuga ei ole,» ütles Peskov, vastates ajakirjanike küsimusele, kas Vene president Vladimir Putin on midagi otsustanud.

Peskovilt küsiti samuti, kas lähiajal on plaanis vahetuse küsimuses Ukraina juhtkonnaga kohtuda.

«Ei, seni ei ole kavandatud,» sõnas pressisekretär.

Täna jõustus Vene kohtus Savtšenkole mõistetud vanglakaristus, mis võimaldab Putinil langetada otsus tema väljavahetamise kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles