Rootsi üliõpilaste kruiisi väidetava vägistamisjuhtumiga seoses arreteeriti veel kaks isikut (1)

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M/S Galaxy
M/S Galaxy Foto: Wikipedia.org

Rootsi prokuratuuri käsul võttis politsei kinni veel kaks meest, keda kahtlustatakse seotuses Rootsi üliõpilaste kruiisil Galaxy laeval aset leidnud väidetava grupivägistamisjuhtumiga.

Kolmas kahtlusalune, 18-aastane noormees, kes arreteeriti koos kahe kaaslasega teispäeval, lubati eile vabadusse, edastab The Local.

Prokurör Angelica Runessoni teatel ei leitud tema vastu süütõendeid.

Kaks noormeest, kes mõlemad on 19-aastased, on seni vahi all ja neid kahtlustatakse vägistamises. Eeluurimiskohus toimub täna kell 10.30 kohaliku aja järgi Stockholmi kohtus.

Kahtlusaluste seas on veel kaks 19-aastast noormeest, kes on eitanud oma osalust Galaxy grupivägistamises.

Firma Fun Cruises korraldatud Rootsi üliõpilaste kruiisil Stockholmist Turusse osales umbes 1700 noort, kes tarbisid suures koguses alkoholi ja nendega tekkis laeval mitmeid probleeme.

Läänemere kruiisilaevadel on purjutamine tavaline ning üle 18-aatsased noored saavad seal osta vabalt duty-free alkoholi, mis on laeval odavam kui maal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles