Clintoni kampaania juht: tõde UFOde kohta tuleb avaldada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulnukate eksponaadid Roswelli muuseumis USAs
Tulnukate eksponaadid Roswelli muuseumis USAs Foto: SCANPIX

Tulnukate olemasolu üle on vaidlus käinud juba pikka aega. Sellele on igati kaasa aidanud USA saladuslik õhuväebaas Area 51 Nevadas. Eile võttis UFOde teemal sõna presidendikandidaat Hillary Clintoni kampaania juht John Podesta ja ütles, et aeg on salatsemine lõpetada. 

«USA valitsus võiks teha palju paremat tööd vastamaks rahva õigustatud küsimustele, mis puudutavad identifitseerimata lendavaid objekte,» sõnas Podesta.

Podesta on oma huvi võimaliku maavälise elu, Area 51e ja konspiratsiooniteeoriate kohta laialt levitanud, jagades sellekohaseid mõtteid ka oma Twitteri kontol.

Clinton ise ütles naljatledes jaanuaris, et tema üheks eesmärgiks presidendina on uurida välja tõde tulnukate olemasolu kohta ja USA seos nendega. 

Area 51st rääkides viitas Podesta Clintoni jaanuarikuisele kõnele öeldes, et Hillary Clintoni presidendiks saamisel, on tal kindel plaan saada ülevaade nii paljudest Area 51ga seotud dokumentidest kui võimalik ja need dokumendid ka avalikustada.

Kui Podestalt küsiti, kas ta ise tulnukatesse usub, vastas ta, et planeete on palju ning kordas et Ameerika rahvas saab tõega hakkama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles