Peruu bussiõnnetuses sai surma vähemalt 23 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peruus pole ohvriterohked liiklusõnnetused haruldased. Aastal 2013 juhtunud samalaadses õnnetuses sai surma rohkem kui 30 inimest.
Peruus pole ohvriterohked liiklusõnnetused haruldased. Aastal 2013 juhtunud samalaadses õnnetuses sai surma rohkem kui 30 inimest. Foto: ANDINA/AFP

Peruu kaguosas sai reedel Andide mägiteel juhtunud rängas bussiõnnetuses surma vähemalt 23 ja vigastada 32 inimest, teatas politsei.

Politsei informatsiooni kohaselt sõitis buss teelt välja ja paiskus Mapacho jõkke.

"Buss uppus peaaegu täielikult jõkke. See tegi päästeteenistuse töö kordi keerulisemaks," ütles politsei eestkõneleja Linio Sanchez.

Buss oli teekonda alustanud Puerto Maldonadost ja teel Cusco linna. Peruus korraldatakse pühapäeval presidendivalimised ja osa reisijatest olid politseinike andmetel reisimas hääletama. Vigastatud toimetati ümberkaudsetesse haiglatesse.

Esialgsetel andmetel võis õnnetuse põhjustada bussile ette keeranud veomasin.

Peruus pole ohvriterohked liiklusõnnetused haruldased peamiselt viletsa liiklusjärelvalve, aga mitmel pool ka ohtliku maastiku tõttu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles