Venemaal ründasid enesetaputerroristid politseijaoskonda (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plahvatused leidsid aset Stavropoli krai Novoselitskoje rajooni politseijaoskonna juures.
Plahvatused leidsid aset Stavropoli krai Novoselitskoje rajooni politseijaoskonna juures. Foto: twitter

Lõuna-Venemaal rünnakus Stravropoli krai siseministeeriumi oskonnale õhkis end enesetaputerrorist, vahendas Ria Novosti.

Novoselitskoje rajoonikeskuses ründas kolm enesetapuründajat politseijaoskonda, üks ründajatest õhkis end, teised kaks tapeti politsei poolt sündmuskohal, kirjutas Interfax.

«Meil oli pooleli hommikune kohtumine, kui kärgatas viis plahvatust,» ütles Novoselitsjoke politseiametnik Sergei Karamõšev AFP-le. «Kolm inimest lasi end õhku pärast seda, kui ametipostil viibinud politseinik blokeeris nende sissepääsu.»

Tema sõnul kõmatas viis plahvatust: kolm enesetapuplahvatust, üks granaadiplahvatust ja viienda põhjus on teadmata.

Esialgsetel andmetel hukkunuid ega vigastatuid politseinike või tsiviilelanike seas pole, teatas Venemaa siseministeeriumi Stavropoli krai peavalitsus.

Stavropoli krais kehtestati pärast politseijaoskonnale toimunud enesetapurünnakut terroritõrjeoperatsiooni režiim ja rakendati plaan «Kindlus.» Terroritõrjeoperatsiooni juhib Stavropoli krai föderaalse julgeolekuteenistuse (FSB) peavalitsuse ülem.

Stavropoli kuberner Vladimir Vladimirov andis plahvatuste järel korralduse tugevdada julgeolekumeetmeid kogu krai territooriumil, haiglad, koolid ja lasteaiad evakueeritakse.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles