Lennugraafik Moskva lennujaamades taastus

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Domodedovo lennujaam.
Domodedovo lennujaam. Foto: SCANPIX

Vene lennundusameti Rosaviatsia kinnitusel on nädalapäevad Moskva lennujaamades valitsenud kaos lõppenud ning lennugraafik taastunud.

«Töö Moskva lennujaamades on stabiliseerunud, graafikus ettenähtud lennud toimuvad ja lennujaamad töötavad normaalselt,» kinnitas Rosaviatsia allikas uudistevõrgule RIA Novosti.

Tuhanded reisijad olid lennugraafiku segi paisanud raskete ilmaolude tõttu veetma mitu päeva Moskva lennuterminalides. Probleemid said alguse möödunud reedel, mil pealinnas maha sadanud jäävihm kattis lennurajad, segades oluliselt lennuliiklust.

Domodedovos, Šeremetjevos ja Vnukovos tühistati või lükati edasi sadu lende, mis tekitas reisijates tuska. Idanaabrite turismiameti teatel puudutas lennunduskaos hinnanguliselt 20 000 inimest, kuid lennujaamade ametnike väitel oli see number poole väiksem.

Venemaa president Dmitri Medvedev on käskinud prokuratuuril juhtunut uurida ning peaminister Vladimir Putin on kritiseerinud teravalt transpordivaldkonnas töötavaid riigiametnikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles