Tõmošenko tänane ülekuulamine kestis poolteist tundi

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Tõmošenko teel ülekuulamisele.
Julia Tõmošenko teel ülekuulamisele. Foto: SCANPIX

Ukraina endine peaminister Julia Tõmošenko, kes eile tegi läbi üle kümne tunni kestnud ülekuulamise, astus täna taas uurijate ette, teatab uudistevõrk AFP. Tema tänane ülekuulamine kestis poolteist tundi.


Samas rääkisid Tõmošenko abid, et eile kestnud ülekuulamismaratoni käigus ei antud endisele valitsusjuhile ise võimalust süüa. Uurijate väitel ei vastanud jutud pikast ülekuulamisest aga tõele – Tõmošenkot küsitleti kaks tundi ja pärast seda tutvus ta enda vastu käiva kriminaalasja asjaoludega.

Pärast eilset ülekuulamist saatis Tõmošenko büroo välja avalduse, milles ta ütles: «Mul pole midagi karta. Te ei pea kartma maffiat, te peate sellest lihtsalt lahti saama. Neid on vähe ning meid – ukrainlasi – on 46 miljonit.»

Viimastel nädalatel on Ukraina praegused võimud seoses korruptsiooniuurimisega vahistanud Tõmošenko valitsuse kunagise keskkonnaministri, siseministri ja asejustiitsministri.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles