Julgeolekuhäire tõttu evakueeriti osaliselt Amsterdami Schipholi lennujaam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amsterdami Schipholi lennujaam
Amsterdami Schipholi lennujaam Foto: SCANPIX

Osa Amsterdami Schipholi lennujaamast evakueeriti teisipäeva õhtul julgeolekuhäire tõttu pärast ühe isiku vahistamist, teatas lennujaama pressiesindaja AFP-le.

Lennujaam teatas Twitteris, et osa lennujaama alast on suletud ja politsei uurib olukorda. Samuti seisab teates, et vahejuhtum ei ole väljuvaid ja saabuvaid lende mõjutanud.

«Politsei on evakueerinud osa lennujaama väljakust ja sellega külgneva Sheratoni hotelli ning vahistanud kahtlust äratava olukorra tõttu ühe isiku,» ütles Schipholi pressiesindaja Danielle Timmer AFP-le, lisades, et rohkem informatsiooni tal pole.

Telepilt näitas relvastatud piiripolitseinikke patrullimas lennujaama alal.

Mitmed uudistekanalid on jaganud Twitteris levivaid pilte sellest, kuidas pommirobot lennujaama lähedal kahtlast kotti kontrollib.

Hollandi sõjaväepolitsei pidas Amsterdami Schipholi lennujaamas pärast teadet «kahtlust äratavast olukorrast» kinni mehe ja viib läbi juurdlust.

Mees peeti kinni teisipäeva õhtul ja käib operatsioon lennujaama peaterminali juures asuva ala läbiotsimiseks, kus peatuvad bussid, ütles sõjaväepolitsei pressiesindaja Alfred Ellwanger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles