Putinile esitati otseliiniks juba üle miljoni küsimuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa president Vladimir Putin
Venemaa president Vladimir Putin Foto: SCANPIX

Venemaa presidendile homseks otseliiniks esitatud küsimuste arv on ületanud miljoni.

Täna hommikul kella üheksaks oli presidendile esitatud juba 1,2 miljonit küsimust, ütles telejaama Rossija-24 korrespondent kõnekeskusest, kuhu saab helistada riigipea otse-eetri ajal.

Presidendile saab esitada küsimuse, helistades kõnekeskusesse, saates sinna SMSi või jättes selle veebilehele http://moskva-putinu.ru/. Lisaks saab tänavu esitada küsimusi ka suhtlusvõrgustiku https://vk.com kaudu või salvestades videokõne. Esialgu on uutes formaatides presidendile saabunud 50 000 pöördumist. Nagu varasematelgi aastatel, esitavad venemaalased suurema osa küsimusi (üle 800 000) helistades kõnekeskusesse.

Kõnekeskuse teatel on traditsiooniliselt presidendile esitatud küsimustes valdav sotsiaalne teema. Inimesi teevad murelikuks hinnatõus, pensionid, kommunaalteemad, sõjaväelaste elamispinnaga varustamine ja korruptsioon, edastas telekorrespondent.

Tema andmetel saab otse-eetri ajal presidendile esitada ka isiklikke küsimusi.

Teabe kohaselt vahetub paljude aastate järel saatejuht, sedapuhku suhtlevad Gostiinõi Dvori sisustatud stuudios presidendiga Valeria Korabljova ja Jevgeni Rakov.

Otseliin Putiniga on järjekorras juba neljateistkümnes. Mullu kestis see 3 tundi ja 58 minutit ja ületas riigipeale esitatud küsimuste rekordi. Rohkem kui kolmest miljonist küsimusest jõudis president vastata 55-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles