Sri Lanka valitsus haub miniseelikute keelamist

Evelyn Kaldoja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miniseelikus Sri Lanka modell.
Miniseelikus Sri Lanka modell. Foto: SCANPIX

Sri Lanka valitsus teatas täna, et kaalub miniseelikute keelustamist, vahendab uudistevõrk AFP.


Kultuuriministeeriumi kantsleri Nimal Rubasinghe sõnul on valitsusele esitatud palveid, milles soovitakse avalikes kohtades paljastavate riiete kandmise keeldu. «Miniseelikute kohta on kaebusi tulnud erinevatest sektoritest, aga me ainult kaalume keelde ja lõplikku otsust pole langetatud,» lisas ta.

Rubasinghe vastas ajakirjanduses esitatud väidetele, mille kohaselt palus valitsus ette valmistada avalike kohtade tarbeks riietumisreeglid, mis kindlustavad miniseelikute ebaseaduslikkuse.

Ajalehe The Lakbima News teatel keelataks miniseelikud ära, kui kultuuriministeerium saab uue moraalse puhtuse ajastul oma tahtmist mööda.

Hiljuti andis president Mahinda Rajapakse valitsus käsu võtta maha napis riietuses naistega tänavareklaamid ning on alustanud ka kampaaniat, millega innustatakse rahvast vähem alkoholi ja tubakat tarbima.

Mullu ei andnud Sri Lanka viisat USA lauljale Akonile, sest kohalikke buda munki solvas tema video, kus bikiinides naised ümber buda kuju tantsisid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles