Aleppos hukkus mässuliste ja valitsusvägede rünnakutes 19 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters/ScanPix

Süüria suuruselt teises linnas Aleppos hukkus esmaspäeval mässuliste ja režiimivägede rünnakutes vähemalt 19 inimest, teatasid Süüria riigitelevisioon, mässulised ja aktivistid.

Riigitelevisiooni teatel sooritati rünnak viiele režiimi kontrolli all olevale alale, milles hukkus nende andmetel 16 ja haavata sai 86 inimest.

«Mässuliste rühmituste tulistatud mürsud režiimi kontrollitud alade pihta tapsid 19 inimest, kellest kolm olid lapsed, ning haavata sai 120 inimest,» ütles vabaühenduse Süüria Inimõiguste Vaatluskeskus juht Rabi Abdel Rahman.

Mässuliste teatel tulistasid valitsusväed nende hõivatud alasid pind-pind-tüüpi rakettidega, tappes vähemalt kolm inimest. Vaatluskeskuse andmeil hukkus raketirünnakus neli inimest, kellest üks oli laps.

Aleppos jätkuvad kokkupõrked neljandat päeva, mässulised korraldavad valitsuse kontrolli all olevatele linnaosadele mürsurünnakuid, valitsusväed sooritavad ülestõusnute aladele õhu- ja raketilööke.

Aktivistide ja valitsusmeelse ajakirjanduse andmetel on alates reedest saanud Aleppos surma vähemalt 86 tsiviilisikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles