Pruut jättis pulmad ära, kutsudes peole puudustkannatavad lapsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yiru Sun.
Yiru Sun. Foto: CBS New York

Newyorklane Yiru Sun tühistas viimasel hetkel oma pulmapeo, sest ei suutnud oma tulevase teise poolega abieluvaralepingu osas kokkuleppele jõuda. Peo ärajätmise asemel korraldas ta aga piduliku vastuvõtu puudust kannatavatele perekondadele.

Kaks kuud tagasi ei suutnud noorpaar jõuda ühise arusaamani, kuidas oma vara jagada ja otsustasid seega hoopis lahku minna. Selleks hetkeks oli naine aga sõlminud pulmapeo kohaga lepingu, mille kohaselt 8000 dollari eest tellitud ruume Harold Pratt House'is ja catering'i polnud enam võimalik tühistada.

Naise sõnul ei soovinud ta alla kirjutada millelegi, mis tekitab temas ebamugavustunnet. «Kolm nädalat pärast pulmade ärajätmist tekkis mul see uus idee. Ja kuigi ma ei saanud olla printsess oma pulmas, siis kõik need täna siia tulnud lapsed saavad täna tunda end väikeste printside ja printsessidena ja ma olen selle pärast väga õnnelik,» kommenteeris naine New York Postile.

«Mu külalised on kindlasti õnnelikumad, kui pulmalised oleks olnud. Nad ei pidanud ju pulmakinke ette valmistama,» ütles naine CBSile.

Princetoni ülikooli lõpetanud naine töötab kindlustuse alal, kuid keeldus oma endise noormehe nime avalikustamast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles