Tõsiusklikke vabariiklasi häirib McCaini mängurlus

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabariiklaste presidendikandidaat John McCain.
Vabariiklaste presidendikandidaat John McCain. Foto: AP / Scanpix

USA vabariiklaste presidendikandidaadi John McCaini õnnemängude lembus ja tihedad sidemed hasartmängutööstusega häirivad tema partei kristlikku tiiba.

Novembris toimuvate USA presidendivalimiste tõttu on mõlemad presidendi- ja asepresidendikandidaadid avalikkuse kõrgendatud tähelepanu all. New York Times leidis uue seiga 72-aastase Arizona osariigi senaatori elus, mis võib tema valimiskampaaniat rikkuda, sest väidetavalt on McCain kirglik õnnemängur.

Analüütikute hinnangul võib hasartmängulembus pahandada vabariiklaste partei kristlikku tiiba, kes on presidendikandidaati kritiseerinud ka tema liigse ilmalikkuse ja tagasihoidlikkuse pärast.

Väidetavalt pole McCain igapäevane mängija, kuid ta saab Kongressi liikmena märkimisväärselt suurt toetust hasartmängutööstuselt. Samuti on tema valimiskampaania rahastajate hulgas mitmeid ärimehi, kellel on tihedad sidemed hasartmänguettevõtetega.

Reedel avaldatakse järjekordse arvamusküsitluse tulemused, mis kajastavad muutusi presidendikandidaatide populaarses pärast esimest teledebatti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles