Video: võimud uurivad, miks Trumpi endine ülemteener soovib Obama surma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Senecal
Anthony Senecal Foto: Youtube

Ameerika Ühendriikide salateenistus uurib, miks miljardärist presidendikandidaadi Donald Trumpi endine ülemteener Anthony Senecal soovib president Barack Obama surma.

Senecal kirjutas Facebookis, et Obama oleks pidanud juba ta esimesel ametiajal sõjaväe poolt kukutatama ja maha lastama kui välisriigi agendi, edastab BBC.

Praegu 84-aastane Senecal töötas Trumpi villas ülemteenerina ligi 30 aastat ja oli miljardäri usaldusalune.

Trumpi valimiskampaania esindajate teatel ei ole kandidaadil ta endise ülemteeneri seisukohaga mitte mingit seost.

«Ta ei tööta alatest 2009. asta juunist enam Trumpi heaks. Mõistame härra Senecali poolt öeldu hukka,» edastasid Trumpi esindajad.

Senecal teatas pärast ta Facebooki kommentaari avalikuks tulemist veel, et Obama tuleks Valge Maja juures üles puua ning Valge Maja on tegelikult Valge Mošee ja Obama on moslem. 

Väljaanne New York Times tegi märtsis kindlaks, et hoolimata 2009. aastal pensionile jäämisest, elab Senecal ikka Floridas Mar-a-Lago villas kui «mitteametlik perekonna ajaloo jäädvustaja».

«Ta tunneb Trumpi läbi ja lõhki, teades ta magamis- ja söömisharjumusi ning milline peab olema härra soeng,» seisab Senecali internetiprofiilis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles