Hillary Clinton: mu mees ei hakka tegelema presidendi abikaasa esindusülesannetega

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: SCANPIX

Ameerika demokraatide presidendikandidaat Hillary Clinton paljastas, mis saab tema abikaasast Bill Clintonist, kui ta ise presidendivalimised võidab. 

Hillary Clinton andis juba varem vihjeid, et ta ta ei näe oma meest tegelemas esindusülesannetega, mis on ette nähtud presidendi abikaasale, pigem millegi tõsisemaga, edastab Washington Post.

Presidendikandidaat teatas valimissündmusel Kentucky osariigis täpsemalt, millega ta abikaasa Bill Clinton võib tulevikus tegelema hakata.

Hillary Clinton arvates on ta mees ideaalne isik tegelemaks majandusküsimustega, sest tal on oma presidendiajast positiivne kogemus, kuna USAs loodi siis palju uusi töökohti ja mediaansissetulekud kasvasid.

«Tahan anda majanduse ta õlule. Ta on selles osas ekspert, osates ka kõige keerulisemate väljakutsetega toime tulla,» teatas presidendikandidaat.  

Ei ole veel teada, milline on Hillary Clintoni presidendiks saades Bill Clintoni ametinimi ja täpsed tööülesanded.

Bill Clinton teatas möödunud nädalal vihjamisi, et ta võib saada tulevikus valitsuses koha.

«Kui Hillaryst saab president, siis võtan mina osa vastutusest enda kanda. USAd oota ees helge tulevik,» teatas Bill Clinton.

Wikipedia: William Jefferson Clinton (sünninimega William Jefferson Blythe III; sündinud 19. augustil 1946) laiemalt tuntud kui Bill Clinton, oli Ameerika Ühendriikide 42. president, kes teenis kaks ametiaega 1993 kuni 2001. Ametisse astumise ajal oli ta 46 aastat vana ja nooruselt kolmas USA president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles