Clinton: Trumpi majanduspoliitika ajaks USA pankrotti (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hillary Clinton
Hillary Clinton Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi majanduspoliitika võib ajada Ühendriigid pankrotti, lausus demokraatide presidendikandidaadiks pürgiv Hillary Clinton esmaspäeval.

Trumpi majanduspoliitika on «retsept» palkade ja töökohtade vähenemiseks ja võlakoorma suurenemiseks, lausus Clinton, ning hoiatas Detroidis ametiühingute liikmeid, et Trump võib «ajada Ameerika pankrotti nagu oma ettevõtted».

Lisaks sarjas Clinton vabariiklaste kandidaadi kava saata riigist välja miljoneid inimesi, kes elavad Ühendriikides ebaseaduslikult. Trump saadaks «deporteerimisjõude» koolidesse, töökohtadesse ja kodudesse, «kiskudes nii lõhki perekondi», rõhutas Clinton.

Demokraatide kandidaat ütles teenindussektori töötajate ametiühingu konventsioonil, et lapsehooldustöötajad, koduabilised ja teised on «tundmatud kangelased» ning lisas, et võitlus suuremate palkade eest «on minu võitlus».

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles