Medvedev õnnitles Raimonds Paulsi juubeli puhul

Jürgen Tamme
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimonds Pauls 2007. aastal Tallinnas.
Raimonds Pauls 2007. aastal Tallinnas. Foto: Peeter Langovits

Täna 75. aastaseks saanud nimekat Läti heliloojat, pianisti ja ühiskonnategelast Raimonds Paulsi õnnitles juubeli puhul ka Venemaa president Dmitri Medvedev.

«Venemaal ja Lätis tuntakse teid inimesena, kellel on särav talent ja palju energiat. Teid austatakse kui heliloojat, kes on loonud palju imelisi laule ja meloodiaid, mis on meie riikides tuntuks saanud,» kirjutas Medvedev oma õnnitluskirjas Paulsile. «Need laulud on ajatud ega pole kaotanud oma populaarsust tänaseni,» lisas riigipea lõunanaabrite uudistevõrgu LETA vahendusel.

Medvedev rõhutas oma kirjas Läti tuntuima kultuuritegelase panust kahe riigi kultuurisidemete tugevdamisel.

«Teie panus tänapäeva muusika arengusse ning Läti ja Venemaa vaheliste kultuurisidemete tugevdamisse väärib suurimat austust. On tore, et te jätkate uue muusika loomist tänaseni. Teie unustamatu esinemine paelub jätkuvalt publikut,» kiitis Medvedev kuulsate lauljatega nagu Larisa Mondrusa, Alla Pugatšova, Valeri Leontjev koostööd teinud Paulsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles