Houstoni tulistamises sai surma kaks ja haavata kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiautod said Houstonis mitmeid kuuliabamusi.
Politseiautod said Houstonis mitmeid kuuliabamusi. Foto: HANDOUT/REUTERS

Ühendriikides Houstoni linnas sai pühapäeval autovaruosade poes aset leidnud tulistamises surma kaks ja haavata kolm inimest, teatasid võimuesindajad.

Tunnistajate kinnitusel tulistati mitmeid laske ja politsei soovitas ümbruskonna elanikel kodudes püsida.

Politsei eestkõneleja John Cannoni sõnul sisenes poodi mees, kes hakkas tulistama ja tappis ühe poe püsikliendi. Haavata said veel kolm inimest, kelledest üks naine. Ründaja lasi maha politsei eriüksuslane.

Kuulitabamuse saanute seas oli kaks politseiametnikku, kes on juba haiglast koju lastud. Ka naise haavad pole eluohtlikud.

Houstoni politsei ametiühingu president Ray Hunt ütles, et pihta saanud politseinikud kandsid kuulikindlaid veste ja lisaks veel metallplaate. Ründaja tulistas ühte politseinikku korduvalt rindkere piirkonda ja teine korrakaitsja sai kuulitabamuse kätte.

"Politsei reageeris õnneks väga kiiresti. Kui poleks teda kähku maha saadud, siis oleks see kõik võinud lõppeda veel palju koledamate tagajärgedega," rääkis Cannon.

Ümbruskonna tänavad suleti. Kohalik meedia vahendas kaadreid purunenud aknaga politseimaasturist. Politsei kinnitas hiljem, et mitu korda said pihta kaks patrullautot.

Sündmuste kulg ja juhtunu täpsemad asjaolud on alles selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles