USAs tabati kurjategija, kes tappis oma raseda tüdruksõbra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FBI poster Philip Patrick Policarpio tagaotsimiskuulutusega
FBI poster Philip Patrick Policarpio tagaotsimiskuulutusega Foto: AP/ Scanpix

USAs FBI 10 tagaotsituima kurjategija nimekirjas olev ja eelnevalt süüdimõistetud meest süüdistatakse oma raseda tüdruksõbra peksmises ja seejärel naise ja sündimata lapse tapmises. 

FBI sõnul külastasid tagaotsitav Philip Patrick Policarpio ja tema tüdruksõber Lauren Olguin sõpru, kui tegu 12. aprillil toime pandi.

Policarpio vihastas mingil põhjusel, peksis rusikatega naist näkku, tõmbas seejärel välja oma relva ja lasi naisele kuuli pähe, kirjeldas FBI kuritegu.

Olguin suri silmapilkselt ja mees, kes oli 2001. aastal toime pandud kuriteo eest tingimisi vabastatud, põgenes sündmuskohalt.

Eelneva juhtumi korral põgenes Policarpio Filipiinidele, kuna teda kahtlustati 9 lasu laskmises 2000. aastal tekkinud tüli käigus. Kurjategija saadeti 2001. aastal Filipiinidelt välja ja anti üle USA võimudele, kus ta 14 aastaks vangi mõisteti. Ta vabastati tingimisi eelmise aasta mais.

Policarpio on FBI andmetel sidemed Las Vegases, Floridas ja Filipiinidel, kus tal on peresidemed, sealhulgas mitu naist ja lapsed.

Uurijate sõnul on mehel mitu aliast nagu Damon Hiromi Tanaka, Paul Policarpio.

FBI lisas mehe oma tagaotsituimate nimekirja selle kuu alguses. Policarpio tabati pühapäeval piiritöötajate poolt, kui ta üritas Tijuanast tagasi USAsse pääseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles