Vene telekanal valetas Ojulandi kohta

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiina Ojuland ja Mihhail Kasjanov kohtumisel Strasbourgis.
Kristiina Ojuland ja Mihhail Kasjanov kohtumisel Strasbourgis. Foto: Euroopa Nõukogu

NTV telekanali esmaspäevastes uudistes viidati sellele, nagu oleks Kristiina Ojulandi puudumine eilselt Mihhail Kasjanovi pressikonverentsilt Strasbourgis

tingitud sellest, et ta ei toeta viimast poliitilistel põhjustel.

 

 

Eesti poliitiku kodulehel kinnitatakse aga, et see on vale. Poliitiku mitteosalemisest pressikonverentsil oli varem teatatud. Ojuland modereeris aga eile õhtul Mihhail Kasjanovi kohtumist Euroopa Parlamentaarse Assamblee Liberaalide ja Demokraatide grupiga (ALDE).

Euroopa Liberaalide, Demokraatide ja Reformipartei (ELDR) büroo toetas eelmisel nädala Ojulandi ettepanekul ka Kasjanovi juhitavale erakonnale Venemaa Rahva-Demokraatlik Liit täisliikme staatuse andmist Stockholmis toimuval kongressil.

 

Vene Föderatsiooni justiitsministeerium on keeldunud selle partei registreerimisest, mistõttu esitas Kasjanov oma advokaadiga riigi vastu kaebuse Euroopa Inimõiguste Kohtusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles