Sanders teatas kavatsusest teha Clintoniga koostööd (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Democratic U.S. Presidential candidate Bernie Sanders prepares to speak for a video to supporters at Polaris Mediaworks in Burlington, Vermont, U.S., June 16, 2016.  REUTERS/Matt McClain/Pool
Democratic U.S. Presidential candidate Bernie Sanders prepares to speak for a video to supporters at Polaris Mediaworks in Burlington, Vermont, U.S., June 16, 2016. REUTERS/Matt McClain/Pool Foto: POOL/REUTERS

USA demokraatide presidendikandidaat Bernie Sanders teatas neljapäeval, et kavatseb teha Hillary Clintoniga koostööd Demokraatliku Partei muundamiseks.

Sandersi sõnul peab "poliitiline revolutsioon" jätkuma ning tuleb tagada, et vabariiklane Donald Trump ei võida USA presidendivalimisi.

Vermonti senaatori sõnul kavatseb ta alustada oma rolli etendamisega selles protsessis "väga lühikese aja möödudes".

"Samas ei saa Donald Trumpi seljatamine olla meie ainus eesmärk. Peame jätkama oma püüdlusi rohujuuretasandil, loomaks sellist Ameerikat, milleks teame, et suudame muunduda," lausus Sanders. 

"Lisaks peame viima selle energia 25. juulil Philadelphias toimuvale demokraatide kongressile, kus meil saab olema üle 1900 delegaadi.

Sanders tegi avalduse nädal pärast seda, kui Clinton kogus erakonna kandidaadiks saamiseks piisavalt palju delegaate. Senaator pole veel kandideerimisest loobunud ega kaotust tunnistanud, kuid pooled kohtusid teisipäeva öösel Washingtonis koos oma nõunikega ning arutasid ühiseid eesmärke ja tulevikuplaane.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles