USA politsei leidis mehe kodust hulga alaealisi tüdrukuid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei avaldatud foto Lee Kaplanist.
Politsei avaldatud foto Lee Kaplanist. Foto: /AP

USA politsei leidis läbiotsimisel 51-aastase Lee Kaplani kodust Pennsylvanias 12 tüdrukut, kellest noorim oli kuuekuune ja vanim 18-aastane, teatasid laupäeval võimuesindajad.

Vanim tüdrukutest rääkis, et kaks noorimat last on tema ja Kaplani järglased.

Kaplanile esitatakse terve rida erinevaid süüdistusi alates alaealisega seksuaalvahekorda astumisest ja lõpetades seksuaalrünnakuga.

Bucksi maakonnavõimud üritavad alles aru saada, mis majas täpsemalt toimus. Politsei kammis laupäeval kinnistu territooriumi koertega läbi ja seda jätkatakse põhjalikumalt pühapäeval.

"Meil on läbiotsimisorder kogu territooriumile. Ootame päevavalgust. Koerad otsivad tõendeid," ütles politseileitnant Ted Krimmel.

Ringkonnaprokurör David Heckler ütles, et ühe tüdruku kinkisid Kaplanile vanemad, kes oleksid kaotanud oma farmi, kui mees poleks neid rahaliselt välja aidanud.

Politsei asus asja uurima naabri Jen Betzi kõne peale, kes oli mures nähes Kaplani hoovis tüdrukuid.

"Nad olid kurvad ja hirmul iga kord, kui ma neid nägin. Sellepärast ma helistasin. Ma rääkisin kogu aeg oma mehele, et midagi on siin väga valesti, midagi on valesti," ütles naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles