Prantsuse teismeline pani end põlema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud Marseille' kooli juures.
Politseinikud Marseille' kooli juures. Foto: SCANPIX

16-aastane prantsuse poiss viidi täna riigi lõunaosas Marseille's kriitilises seisundis haiglasse pärast seda, kui ta oma koolis end põlema pani.

Poiss valas end erakooli WCs kergesti süttiva vedelikuga üle ning süütas end, vahendas AFP päästeametnike infot. Tal on 70 protsendil kehast teise ja kolmanda astme põletushaavad.

Päästjate sõnul ei ole teada, miks ta säärase teo sooritas.

Marseille' prokurör Jacques Dallest ütles, et poiss võis olla mõjutatud sellest, mida meedias Põhja-Aafrika kohta räägitakse. Araabia maades on viimastel päevadel mitu inimest end põlema pannud, ilmselt on tegu Tuneesias revolutsiooni vallandanud noormehe enesetapu jäljendajatega.

Poisi koolivend ütles AFP-le, et kuulis karjeid ja nägi teda leekides trepist alla koolihoovi poole jooksmas. Leegid kustutas tema sõnul üks koolitöötaja.

Kahe kuu eest juhtus Prantsusmaal sarnane intsident Bordeaux' linnas, kus 18-aastane poiss end põlema pani. Ta viibib siiani koomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles