Allikas: Venemaal tapeti erioperatsioonis seitse sissi (7)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa korrakaitsjad Dagestanis
Venemaa korrakaitsjad Dagestanis Foto: SCANPIX

Venemaal Dagestani Karabudahkenti rajoonis tapeti erioperatsiooni käigus seitse sissi, ütles täna Interfaxile allikas piirkonna korrakaitseametkondadest.

«Esialgsetel andmetel hävitati Karabudahkenti rajoonis erioperatsiooni käigus seitse sissi. Võimalik, et nende hulk suureneb,» ütles agentuuriga vestelnu.

Tema sõnutsi kuulusid tapetud nn Mahhatškala sissirühma. Niisamuti on tema sõnul teavet, et surma sai ka üks eriüksuslane ja teine haavata, kuid seda täpsustatakse.

Ennist rääkis allikas Interfaxile kahe sissi tapmisest Dagestani Karabudahkenti rajoonis, kus kehtib terroritõrjeoperatsiooni režiim.

«Kokkupõrge toimus metsas, mõne kilomeetri kaugusel Mahhatškalast. Paikkonna läbikammimisel avasid tundmatud föderaaljõudude pihta tule,» ütles agentuuriga vestelnu. Ta lisas ka, et haavata sai veel kolm korrakaitsjat.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles