Pildid: kass Larry jääb ka pärast Cameroni lahkumist ametlikuks hiirepüüdjaks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kass Larry on olnud Londonis Downing Streetil asuvas Briti peaministri residentsis 2011. aastast ning pärast peaminister David Cameroni tagasiastumist jääb seal ikka ametlikuks hiirepüüdjaks.

Kolmapäeval saab Briti uueks peaministriks senine siseminister Theresa May, kes kolib peaministri residentsi, edastab The Guardian.

Peaministri kantselei teatel on Larry riigiametnik ja seega ei kuulu loom Cameronide perekonnale ning jääb elama Downing Streetile koos uue peaministriga.

Battersea kodutute loomade varjupaigast 2011. aastal Downing Streetile jõudnud Larry on peaministri esindajate teatel väga hea ja kogenud hiirepüüdja.

Larry saabudes 2011. aastal teatas David Cameron, et see kass täiendab tema meeskonda.

Eelmine kass Humphrey jäi pensionile 1997. aastal ja kuni Larry saabumiseni ei olnud peaministri residentsis ametlikku kassi. 2007. aastal oli lühiajaliselt Sybil, kuid see kass ei kohanenud ja ta saadeti tagasi Šotimaale.

Larry Twitteri kontol küsiti eile, et kas keegi teab head kassikarva harjajat, sest Larry peab kolmapäeval kena välja nägema.

Hiljem oli tviit, milles öeldi, et Larry jääb koos Theresa Mayga elama Downing Street 10.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles