Stavropolis ellu jäänud beebi seisund arstidele muret ei tee

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Militsionäärid Stavropoli mõrvamaja juures.
Militsionäärid Stavropoli mõrvamaja juures. Foto: SCANPIX

Stavropoli mõrvamajas ellu jäänud kahenädalase beebi tervis lastehaigla arstidele muret ei tee, kinnitas tervishoiuministeeriumi esindaja.

«Kahenädalane tüdrukuke lebab praegu vastsündinute patoloogiaosakonnas, hommikuks oli tema tervislik seisund rahuldav, tal on kõik hädavajalik olemas ja ta on arstide hoole all,» rääkis allikas RIA Novostile.

Stavropoli krai lastehaigla esindaja oli varem öelnud, et beebi sündis 6. jaanuaril.

Stavropolist ühe eramaja ruumikast garaažist leiti eile viie mehe ja kolme naise kuulihaavadega surnukehad. Ohvriteks olid narkoäri ajanud 60aastane Vladimir Slezajev (ka Slizajev), tema poeg, tütar ja väimees ning kolm Slizajevi pere heaks töötanud inimest.

Massimõrva ajal viibisid majas, kuid pääsesid eluga kaks last – 8-aastane ja 15-päevane. Beebi viidi kohe pärast leidmist lastehaigla reanimatsiooniosakond, kuid hiljem toimetati ta patoloogiaosakonda.

Prokuratuur algatas juhtun uurimiseks kriminaalasja, mis täpsustatud andmetel puudutab tapmise, relvade illegaalse kasutamise ja röövimisega seotud paragrahve.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles