Video: Trumpi noorem tütar aitas isal mainet parandada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiffany Trump
Tiffany Trump Foto: SCANPIX

USA vabariiklaste presidendikandidaadi Donald Trumpi noorem tütar Tiffany Trump pidas eile  Clevelandis Vabariikliku Partei kongressil kõne, mille eesmärgiks oli kandidaadi maine parandamine.

USA meedia teatel sõnas 22-aastane Tiffany Trump kohe kõne alguses, et ta on närviline, kuna ta ei ole varem kõnelenud kümne miljoni inimese ees.

Trumpi tütar kirjeldas seejärel oma isa Donald Trumpi kui armastavat ja hella isa, kes on teda alati toetanud ja kannustanud. Naise sõnul on tal alles koolitunnistused, millel isa on kirjutanud sooje sõnumeid.

«Mu isa on küll suunatud tulemustele, kuid tal on ka teine, pehmem pool, mida ta näitab oma lähedastele,» lisas naine.

Tiffany Trumpi sõnul on ta isa selline mees, keda ta hea meelega oma sõpradele tutvustaks, eriti aga siis, kui neil on ta isa suhtes eelarvamusi.

«Mu isaga tuleks suhelda silmast silma. Ta on inimsõbralik, tähelepanelik, naljakas ja tõetruu, temaga suheldes ei teki raskusi. Mu isa tähendab mulle palju ja mul on hea meel, et tema on mu isa,» teatas ameeriklanna.

Donald Trump on on oma kõnedes avaldatud seisukohtadega vihastanud nii naisi, mehhiklastest migrante kui moslemeid. Küsitlus näitas, et suur osa ameeriklannasid ei annaks oma häält Trumpile ta naistevastaste seisukohtade tõttu. 

19. oktoobril 1993 sündinud Tiffany Trump on Donald Trumpi ja ta teise naise Marla Maplesi tütar. Tiffany Trumpil on üks poolõde ja kolm poolvenda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles