Hollande: Prantsusmaa tarnib Iraagile suurtükke (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaa president Francois Hollande tänasel pressikonverentsil teatamas plaanist suurendada toetust Iraagi armeele võitluses ISISe vastu.
Prantsusmaa president Francois Hollande tänasel pressikonverentsil teatamas plaanist suurendada toetust Iraagi armeele võitluses ISISe vastu. Foto: THIBAULT CAMUS/AP

Prantsusmaa tarnib Iraagile suurtükke, et toetada võitlust ISISe vastu, ütles täna president François Hollande, välistades samas maavägede viimise riiki.

Suurükid saavad olema kohal järgmisel kuul, ütles ta ajakirjanikele pärast kaitsenõukogu istungit, millel osales käputäis ministreid ja julgeolekuteenistuste juhte.

Ühtlasi saadab Prantsusmaa Iraaki instruktoreid, kes õpetavad seda relvastust kasutama.

Hollande lisas, et Prantsusmaa saadab septembri lõpus piirkonda lennukikandja Charles de Gaulle. Lennukikandja võimaldab intensiivistada rünnakuid terroristide vastu Süürias ja Iraagis, kasutades meie Rafale hävitajaid, märkis president.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles